De här växterna gör din balkong till en plats att vara på!

Ja, ja, ja, tro det eller ej. I helgen blir det 23 grader! Det betyder ben i luften, cocktail i handen, solglasögon på och en hel del “verburnen” på balkongen. Bra, sommaren är på väg! Men ensam är lika ensam som ensam… Eller hur? Våra Badass Outdoor Bosses (Plantsome utomhusväxter) vill inget hellre än att njuta av dessa sommardagar tillsammans med dig. Förutom att de inte tycker om något bättre än att hänga och strosa runt, ger de också din balkong en extra touch. Din balkong kommer att vara den bästa platsen att vara på i sommar. Möt Kami, Dotan, Gerrie, Loulou och Jopie; växter för balkongen!

Kami – Senecio Mount Everest
Vi börjar denna introduktionsrunda med vår mest äventyrliga rackare; Kami. Han har en historia av äventyr bakom sig, från canyoning till abseiling, bergsklättring och nakencamping. Det var en tid att minnas, men Kami har nu bytt in sitt vilda hår och njuter av sin pension. Han föredrar att göra det på en balkong. Kami har gråblått vax och cylindriska blad som alltid sträcker sig mot himlen. Självklart njuter han av solskenet på din balkong!

Skötsel av Senecio Mount Everest

Kami är inte en svår växt. Även om den älskar solen är den inte särskilt törstig, det räcker med lite vatten i veckan. Han föredrar dock att vara lite gömd, eftersom han bränner sig snabbt i direkt sol och tycker att det är för jobbigt att ta hand om honom efter solen. Kami är ingen storätare, lite växtmat en gång i månaden är mer än tillräckligt för honom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *